10 min till halloween :D

Älskar denna högtid:D det är som teater :D

Rååå peppad på imorrn:) och snart så kanske man får köra skoter :)
Det är någonting med stämningen här i östersund nu när snön har kommit, jag vet inte vad men jag får en sån härlig känsla i kroppen och jag kan bara stå ute på gården och njuta :)

Jag hoppas att ni andra har det lika bra som jag :)

Jag ser det snöar :)





Seriöst, ikväll någon gång kring sex sju tiden så såg jag den första snön komma, det var magiskt som i en film..

Jag lyfte blicken från datorn(lotrbrme) och såg stora snöflingor sakta sväva mot marken... sen föll dom fortare och sen så var det snö på vägarna och på min cykel(rödafaran) :@

Iaf nu är det julstämning :D eller iaf halloween stämning, för dom senaste halloweenerna som jag kan minnas så har det varit snö och den senaste så var jag i östersund och det var snöstorm :D och snart är det fredag och jag förvandlas till en ond alv...


Emil

Låter inte mitt hår få torka i fred! Jag vet inte vad jag ska göra, hur ska mitt eländiga hår kunna torka på endast en halvtimma? det borde vara världrekord för mig.

Blir stan sen, eller stan och stan, jag ska på hemköp eller nått och emil ska på clas ohlssons.

Ikväll kommer syrran :)

ses sen!

Mitt drömjobb är ute på arbetsförmedlingen!!!!

Och jag har inget cv, pga att min dator inte har sparat det när jag skrivit. Kan det bli mer misslyckat?
Så jag har alltså skickat ut ett tomt jävla cv!!!!
Jag skäms.

Nu sitter jag och försöker ladda ner Word och sen får jag se om det vill spara mitt cv.
Jag hoppas på det.

Och håll nu tummarna för mig att jag får detta jobb. Jag kommer att bli så jävla lycklig då!!!


ps. Emil är het i sidenmorgonrock ;)

Svikare..

Seriöst, vad hände med min dröm inatt?
Det var ashemskt, det var en fest och allting var skit kul tills alla mina kompisar började svika mig på ett eller annat sätt och tillslut så svek jag den ända som aldrig svek mig under hela natten. Det är sjukt.

NINA OCH AGNES RODIN NI GJORDE SÅ ATT JAG NÄSTAN BLEV VÅLDTAGEN!

Det var oxå väldigt jobbigt att alla var så himla smidiga så att jag inte kunde spöa nån.< så  här jobbigt var det faktiskt!



Aja, nu blire lotrbfme

Vaken NU?!

Hej och välkommen med tidig morgon med Frida, idag ska vi prata om lotrbfme det vill säga, Lord of the rings - battle for middle earth, eller som det hetet på svenska Slaget om midgård - Härskarringen.
   Det var mitt favoritspel för några år sedan och tydligen även idag (eller igår jag vet inte vad klockan var) då jag laddade ner det. Jag har hela tiden varit lite av besatt av Sagan om ringen, men nu får det fanimej vara nog! Jag kan inte sluta spela.. det går inte. 
 
Jag kan säga att för er som har lätt att bli spelberoende, pröva inte detta spel, man vill klara ut det direkt..
Men för er som kan behärska er när det gäller spel och gillar strategi spel och sagan om ringen filmerna så rekomenderar jag det stark. Nu får det vara godnatt för mig, Quasimodo har väldigt ont i sin puckel...

Firande av vuxenhet sker i sommar.

Jag chattade med Agnes tidigare ikäll och vi kom fram till att nästa sommar så ska vi fira allas 20årsdagar :D vad tycker ni om det tjejer? ;)

Då slipper jag känna mig så deppig över att det missas födelsedagar.

Nu tror jag att jag ska zappa genom tvn och se om det är något sevärt annars så blir det nog sängen.
Men först så ska jag nog underhålla mina gerbiler dom har inte fått någon uppmärksamhet alls idag, stackarna :(


Min lugg

 här är min lugg blev lite konstiga färger men jag skyller på min cam :P
Det känns alltid lika bra att ta fram webcamen och ta kort, det tar mig tillbaka till webcam tiden...
Dom flesta hade på högsta kontrast och ljusaste inställningen, ofta svartvitt oxå. Vem som helst var snygg i cam, för det ända man såg var ögonfransarna. Man hade aldrig någon näsa iaf.. så då kommer en fråga, är människor utan näsa snyggare än folk med?

Jag är Emotionell Fysisk.

http://www.humandynamics.se/
"Human Dynamics, ett redskap som ger ny kunskap och förståelse för hur människor fungerar, lär och utvecklas"


Jag har länge velat skriva ett blogg inlägg om detta..
Jag vet inte hur jag ska förklara på rätt sätt, men jag kan säga så här, det finns ett sätt för alla att lära känna sig själv och förstå varför man fungerar som man gör, och även förstå varför andra beteer sig som de gör.

Det finns 3 olika saker man kan styras av, Den mentala, den fysiska och den emotionella.
Och lika många att styras av i andrahand eller hur jag ska förklara.
ex. Emotionell Fysisk, Fysisk mental, emotionell emotionell, osv.

Den mentala principen
Den mentala principen relaterar till tankevärlden/tänkandet, värderingar, strukturer, objektivitet och perspektiv. Den ger oss förmågan till att ha och behålla överblicken i en situation. Utifrån den kan vi fokusera på en uppgift, selektera, skapa strukturer och få distans till saker och ting.

Den emotionella principen
Den emotionella principen kan hänföras till relationer, känslor, kommunikation och organisation. Den ger oss möjlighet att på ett subjektivt sätt känna och värdera den känslovärld som finns inom oss själva och andra. Den hjälper oss att organisera, se samband och skapa nya former. I den emotionella principen finns vår kreativa fantasi och flexibilitet.

Den fysiska principen
Den fysiska principen står för det konkreta, praktiska handlandet och tillverkandet.
Den ger oss förmåga att förena vad som behöver göras med hur vi ska göra det. Den hjälper oss att se helheter, funktioner och system.



Detta är inte till för att sätta folk i olika fack utan för att förstå varandra.
Jag tror inte att jag ska skriva mer om det här nu, det blir förmycket. Men jag hoppas att det väkte ert intresse

Jag har klippt mig själv

Igår så klippte jag mig själv, det var intressant och eftersom jag klippte luggen så kunde jag inte andas för när jag gjorde det så VIPS så var allt hår i näsan. Mysigt
  Emil tyckte att jag blev fin, jag får se vad resten av omgivningen tycker :P



Seriöst, vilken jobbig natt jag har haft, först så hade jag glömt att göra en viktig läxa ifrån när jag gick på låsstadiet, och Alice hade samma läxa nu. Och den här läxan var svin svår.
  Samtidigt så var jag med i ett dataspel och jag var någon liten slemboll som skulle döda något monster och jag var tvungen att äta en insekt som var stor som min hand.
   Sen så var det vinter och jag skulle skejta på en pulka till stället där jag skulle planera mitt bröllop och välja brudtärna.


Då har jag en fråga, det är ju en brudtärna som ska ha en större roll, kan inte alla vara det?


Nu ska jag äta lunch. hörs sen!

Lockigt hår

Seriöst, mitt hår är känt för att vara väldigt platt, alltså rakt och helt utan volym.
Men så idag kommer jag ut ur duschen och mitt hår är lockigt nästan krulligt.
Jag får panik det finns två panik alternativ till detta, och ett snällare...

1. Utomjordingar har kidnappat mig i min sömn och gjort tester på mig som resulterade i att jag fick lockigt hår
2. Jag är gravid trots min p-stav
3. Det bara blev så



Jag är svinigt trött så det blir sängen snart, ska bara försöka kolla på Ensam mamma söker först..

Har du ställt om klockan??

Jag hade inte gjort det, så när jag vaknade så trodde jag att den var närmare två, sen så kom jag på att man skulle ställt om klockan inatt en timma bakåt, så jag har inte sovit till närmare två klockan är ju snart bara ett :D

Då behöver jag inte må så dåligt över att jag sovit förlänge :P


Jag kunde verkligen inte somna igårkväll, vad är det som gör att jag har panik över att det ska börja brinna?
Jag låg och gjorde mig en plan om hur jag skulle få ut dom viktigaste sakerna om jag skulle upptäcka brand i någon av grannlägenheterna. Men då när jag frågar Emil om han har en plan så säger han att han inte har det!! HERRE GUD ingen brandplan, hur ska han få ut sin dator som är viktigast i världen då?
Jag har då inte tänkt hjälpa han ut med den. Och han lär ju inte vakna när det brinner för det går verkligen inte väcka den mannen när han sover. Så jag får väl börja min plan med att väcka honom och det känns slöseri med tid, han kan väl ändå vakna själv...

Det känns jävligt livsfarligt för mig att Emil inte kan vakna, han skulle inte märka om det kom en mördare eller en inbrottstjuv. Om det kommer en inbrotttjuv som har en pistol så kommer jag att bli skjuten för jag kommer ju att vakna och se honom, och då kan jag inte rädda Emil längre.
  I förra lägenheten så hade jag en plan om det skulle komma en inbrottstjuv eller mördare men det har jag inte här, så det blir väl det jag ska ligga och tänka på inatt antar jag....


 

Likheten mellan huvudrollen i "Låt den rätte komma in" och johan palm

Jag glömde ju att det finns en till look a like förutom robin och zac, nämnligen Kåre Hedebrant  som spelar huvudrollen i Låt den rätte komma in  och Johan palm.







Sjukt, och det är inte bara jag som tycker det, såg i en intervju med idol-Lars att dom andra idol deltagarna har retat Johan Palm för dettta :P

Stjärnor på is och Idol

 Jag missade idol igår pga bion så jag såg det idag ist. Jag ville verkligen inte att Loulou skulle åka ut, jag vill ha ut Johan Palm och Robin B mer än någonsin nu, seriöst jag börjar bli less nu Johan målbrotts Palm rör sig nästan lika illa som Robin b.. Och han sjunger inte ens och han bara tar låtarna som Lars vill ha.
  När jag fick veta att det var ABBA tema så kände jag direkt att the winner takes it all var helt rätt för Lars och såg verkligen framemot hans version, men så får jag veta att lillungen vinner en jävla lottning, seriöst han vann lottningen sist så visst fan kan han vara lite schysst men icket! fy fan.

Och vad gör Robin B?? okej om man inte ser honom så låter det bra, men han ser bara ut som en lam kopia av huvudrollsinehavaren i High school musichal, Zachary Efron. Det är som om man skulle ställa honom på en sen förlamad, och trots sin förlamning så gör han ett jävligt desperat försök att röra sig. Inte är han bara förlamad han är gipsad oxå.

Robin E är min idol-idol, svinbra version av Waterloo.

robin b >  < Zac Efron






SERIÖST Markus är så jävla bra, men vad hände? Varför åkte marie?:S
Jag beundrar dom så jävla mycket att dom klarar av att lära sig konståkning, fan seriöst inte dåliga människor som klarar av detta :)
Helt sjukt....



Nu ska jag vänta på freerollen som är på King.com inatt och sen så blir det sängen.
Jag vet inte vad det är med mig jag är så jävla trött hela tiden.

Mysbio slutade med efterfest hemma hos mig.

Jag och Emil var igår och såg Låt den rätta komma in. Jag tycker att den var väldigt bra, men inte den stortens film som jag trodde att det skulle vara. Men det var mysigt:)

Sen ringde Markus och ville träffa oss utanför hemköp, vi gick dit och sen så var man helt plötsligt påväg till News :P
Kvällen började där sen gick vi runt och träffade folk. :)
Efter flera timmar så gick vi hem till mig och Emil med några till. Där blev det kanske förmycket att dricka för alla. Men jag hade svinkul.
Vid 3 så skulle vi följa några stycken till bussen. Svin mycket folk ute på gatan :)

Jag ska inte gå in på alla detaljer :P


Nästa helg - halloween party i markus stuga :)

Nu är Markus här och gör så att Emil gråter av skratt, då blir man glad hur jävla bakis man än må vara :)

Saknar tjejerna

Jag som EMO

Jag var en av dom första EMO'sarna. Så här såg det ut



Det var en intressant tid, och detta var innan jag började måla, så jag tror att man ska ta konsten som man försöker med i sitt ansikte och lägga den på ett papper ist. Det är mycket finare.
Bilden ovan är ingen vacker syn. Jag tycker att det känns bra att jag växte ifrån den där tiden. Om inte så hade jag nog bott i en mörk liten grotta vid det här tillfället :P


Den gröna ögonskuggan is back.

Under min period som rödhårig så var nästan allt jag ägde grönt. Nu idag så stod jag framför spegeln och funderade på vad som skulle kunna passa mig idag, och vad passar inte bättre i regnet än färg?
Så jag gjorde mitt liv lite mer färgstarkt denna dag med grön ögonskgga och en gröngul. Helt plötsligt blev allting mycket roligare :)

Om två timmar ska jag och Emil bege oss till biostaden och hämta våra biljetter. Jag hoppas att filmen är bra.
Sen så hoppas jag på en krogrunda.

Jag har aldrig längtat mer efter en girlsnight out än nu, jag vet inte varför.Jag och Linda 05
Kan vara för att jag endast umgås med en warhammernörd som inte är en kvinna.
Men snart kommer Linda ner så då blir det lite tjejigare iaf.

JAG VILL TILLBAKA TILL RHODOS!!! FY FAN VAD KUL VI HADE!! blire nått nästa år?
Om jag får bestämma så ja.

Imorrn så ska Emil laga middagen för första gången. Jag är lite nervös. Allting känns mycket bättre när jag lagar för då blir det på mitt sätt och mitt sätt är bäst.

Det är bara regn hos mig

ååååh jag måste ha retad gudarna måste gjort något fel för ...

Nä inget orup det var inte så jag menade. Tänk det mer som en fråga, är det bara regn hos mig?
Ikväll blir det bio, låt den rätte komma in. Men innan det så kommer emils far hit med lite saker och sen så får vi åka med honom och handla :)
Här är det inte bara regn ´det blåser oxå, så jag förstår inte varför jag nygg fixade håret, det kommer jag ångra om ett tag, för när man är fattig så vill man inte slösa sina hårprodukter...

OM jag gick i skolan så skulle detta vara sista dagen innan lovet.
Tråkigt att aldrig ha lov. Men det skulle nog vara tråkigare för mig att ha lov ifrån att ha lov.

aja, vi hörs sen

Svar till Anonym

Hej anonym som komenterat mitt svag men liten inlägg :P
Du kan se det så här att jag är svag, men det är ju tur att jag är liten. Det är nog så jag skulle kunna förklara det där :P

Jag har sökt ett tredje jobb nu :D
och då skrev jag inte att jag var svag men liten :P
STORT tack till Mia som hjälpt mig att skriva cv och personlingbrev

Lättad, crimemedicine.com

Jag har varit så jävla förbannad på en reklam som snackar om att man får köpa receptfria mediciner, men det är inte säkert att man får det man ska få utan det kan innehålla någonting annat.

Iaf jag tänkte, nu ska jag ta det här till botten, dom ska inte få ha en sån jävla sida så ungar kan knarka ihjäl sig.

Sen säger jag inget mer, gå in på sidan och tryck någonstans eller vänta ett tag, www.crimemedicine.com


MEN glömmer man e:et på medicine så kommer man tyvärr till en dålig sida, så den där reklamen är inte så smart trots allt. Jag som älskade dom efter att ha tryckt på deras hemsida.



Ut ur mitt huvud och in i östersund.
Idag så har det varit svinkallt och det blåser, men det gör det alltid. Vill man vara snygg i håret ska man inte bo här.
Jag och Emil blev bjudna på middag av hans mamma :) tacos, det var gott. Jag tror att det var extra gott för att jag inte behövde laga maten själv :P Jag har faktiskt varit svin duktig och verkligen LAGAT mat åt mig och emil, och då menar jag inte typ värmt i mikron eller satt vatten i en kastrull och sen lagt ner nudlar.
  Men jag tror tyärr att min älskling är utan smaklökar för häromdagen så lagade jag köttfärssås och den blev lite för kryddstark så den inte blev god, men Emil tyckte inte alls att den var stark, och han tyckte att den var god.
  Jag ska testa göra någonting riktigt vidrigt,någonting med senap och syltlökar, och då ska vi se om han fortfarande inte har någon smak!!!

Svag men liten.

Början av natten började väldigt bra, jag och emil ligger i sängen och pratar och emil gör sigsjälv till en boll och jag tycker då att han blev väldigt liten. Då vill han att jag ska lyfta honom, men det skulle jag aldrig orka så jag säger att jag är för svag, då säger emil: Men liten.

Haha, varför säger man inte så?

Svag men liten
Äcklig men ful
Söt men gullig
Stark men vältränad
Stor men tjock



Vem har sagt att det måste vara en bra sak och en dålig? jag kanske tycker att jag är snygg men sexig, eller svag men liten. Varför ska det alltid vara snälla saker? sist men inte minst. Och sen så borde man ju kunna göra någon neutral genom att säga: dum men smart, t ex.

Jag har försökt övertala Emil om att skaffa en blogg. Men han orkar inte, så han ska få skriva något inlägg på min sida.


Natten fortsatte sedan med mardrömmar, sen så vaknar jag 10.30 och då har jag fått post!! :D jag har fått kattögonlinser(till halloween jag är inte emo) och mitt nya bank kort med kort på, kort på kort som dom kallar det så fint :P så jag funderar på att kanske gå till subway och visa upp mitt kort.
Parmesan oreganobröd
Chicken Teriyaki
Sallad gurka tomat och rödlök
Vitlöksdressing.
kan det bli bättre?

jag älskar emil liljekvist

Baby love, whatever happened to the funky race?

Jag börjar detta inlägg med en bild







Sådär, vad händer nu??
Seriöst tjejer, detta var i början av vårt förhållande, dagen efter min födelsedag. Jag fick en t-shirt av er som beskriver mig så himla bra :) JAG GILLAR SEX MEN ÄLSKAR MAT!
Jag försöker nu ändra det där till tvärtom så att jag kanske får tillbaka kroppen jag hade då :P

Men vad händer nu? det är inte länge kvar till Agnes fyller 20år, 20 år tjejer vi är gamla nu... :S
Och vad ska vi göra då? Hon är ju säkert i norge då..
Jag önskar att vi skulle fira varandras födelsedagar till döden. Det jag hoppas på mest är Saras årliga födelsedagsfest(ja hon fyller år varje år :O) då måste jag ju dricka samma sak som vanligt, artic vodka strewberry, jag hoppas att den blir av som vanligt, och att vi ses innan dess. NI är det jag saknar med skolan.
Tack för allt. Och även ett tack till Mia som kom in lite senare i mitt liv.


NI HAR GJORT MITT LIV VÄRT NÅGONTING ÄVEN I DE SVÅRA STUNDERNA.

Ursäkta webcamen...

ÅÅh jag blir så arg, varför kan man inte tvinga ett spel att lägga ner så att ens älskade fästman(eller party man) inte kan unna en sekund åt mig!!

Jag var på stan idag och köpte blekningsmedel och ett nagellack så att min "nagellacksdröm" nämnligen ett metalic lila nagelack och sen längst ut silverglitter. Nu har jag suttit ett tag och fixat min dröm och jag är väldigt nöjd.
Så frågar jag min partyman om  jag får låna hans kamera som han har på mobilen så han sen kan lägga in dom på hans dator och sen skicka den till mig så att jag kan få visa mina fina naglar. MEEEEEN icket. Emil sitter och spelar sathelvetes warhammer(typ som wow) och vägrar att tvärt trycka ner det och fixa detta till mig.
Så här kommer en bild från min webcam..







MAN SER INTE ENS ATT DET ÄR GLITTER :'((((


Iaf, jag märkte idag att om man har kort hår så ska man inte ha kavaj, högklackat och rött läppstift, för då ser man ut som en business-woman, jag kunde verkligen se mig med tusen mobiltelefoner knaprandes på magsårstabletter och alvedon. Jag tror även att jag skulle ha en son på 13 år som snart kommer att bli mördad i ett gängbråk pga av att jag är en sån upptagen kvinna.
  Tur är då att detta inte är sant utan att allting bara hände i mitt huvud.

Någon måste hjälpa Quasimodo

Jag har suttit nästan hela dagen och spelat på King.com eftersom jag ville få ett diplom. Och det har jag nu fått, grattis till mig. jag har svin ont i kroppen, så den kan hända att det inte blir något nytt inlägg på länge.
  Jag har nämligen väldigt ont i min puckel(jag har puckelrygg som Quasimodo)pga att jag sitter som en banan.

Jag måste få hjälp mot mitt spelberoende snälla lägg ner king!!!!

Jag orkar inte med att allt ska vara så jävla störigt just nu, skebo kan dra åt helvete. Dom är idioter allihopa.



Jag är kär i

Chandler i vänner, Nisse i Rena Rama Rolf och Emil.



Jag vet inte vad det är med mig, hur fan ser chandler och nisse ut egentligen?! :S



Vad tusan :S tur att det inte är skådisarna jag vill ha...



Idag har man ont i halsen, ska snart äta lunch, sen kommer emils kusin förbi :)
Nu ska jag ut och ta dagens första cigg,

Hemska handsken och Pollon.

Upp ur sängen för nu är Emil pigg, hur kan en människa bli så där pigg när det är tänkt att man ska sova?
Om man är så trött att man sluddrar så borde man kanske ta och lägga sig under täcket. Men inte emil :P

Emil är bäst ingen protest, den som säger emot är en idiot!

Jag har en granne som älskar att spela musik på högsta volymen varje natt och kväll och morgon, jag undrar vad han gör på dagarna..
Iaf synd för honom att han inte spelade musik ikväll...... :$


NU --->                       

Så avslutat jag detta inlägg med att säga:

Hämta handsken
och
På ollonet

Christian Dior

När man är tillsammans med emil får man inte ha något så kallat "klet" på läpparna för då måste man hålla sig minst en halvmeter bort från honom, men nyss!! gott folk så lurade jag honom till en kyss med "klet" på läpparna, och unge herr Liljekvist, slickar sig om läpparna och säger att det är gott och undrar om jag inte tycker det och om han kan få eget.

Så damer, ni som lider av killar med "klet"-fobi, testa Diors läppstift nr 865.

Jag och Emil har inte så mycket att göra i Östersund ikväll så om ett tag ska jag göra om Emil till kvinna, och om han får välja med Dior på läpparna ;)











VART KAN MAN HITTA OVERKNEE STÖVLAR SOM
INTE ÄR FÖR PORR?

Ny dag nytt inlägg

Jag vet inte vad jag ska säga, tredje dagen som jag vaknar med feber, och jag är as trött hela tiden spelar ingen roll hur mycket jag sover, det är som om jag inte kan bestämma över min kropp... Jobbigt läge.



Just nu sitter jag ensam i lägenheten, orkade inte följa Emil till Lidl. Men det är ju jag som lagat maten så då kan han ju handla den :P


Slutade röka för ett tag sen, sen så skulle jag städa ur lägenheten i skellefteå så då undrar jag vem fan som kan göra det utan att sätta sig ute i solen och ta en cigg ibland?
  Nu när jag kom ner hit så skulle jag sluta, men då blir jag bara assugen en dag och Emil som påstår sig inte vara snusare vill att jag ska köpa snus ist, men allting slutar med att emil går iväl och köper snus och ciggaretter.
  När emil kommer hem så ser jag att han har köpt PRINCE ROUNDED TASTE!!! herre gud det kändes som om det var åratal sen som jag såg den förpackningen i närheten av mig, så frågan är, vad ska jag göra nu?? :S

Läskigt

Seriöst, hur skulle ni reagera om ni kommer hem en dag och se att er dörr är lite på glänt och ni får panik och tänker: inbrottstjuv!
    Och inte nog med att det kanske har varit en inbrottstjuv, när ni öppnar dörren är inte bara värdesakerna borta, utan allt ni äger är borta!   Då kan man ju undra, vem vill ha min gamla tandborste?
    Men Gud ville väl att jag skulle lära mig en läxa inatt, jag är ju van att mina möbler ska vara där dom är, men nu har jag fått lära mig att även dom kan bli stulna, till och med min vackra tandborste(och den är faktiskt snyggg på riktigt). 

     Nog med drömmandet, äntligen har jag och Emil hittat rätt tempratur i kylen, och denna gång är det inte samma som i frysen... 

   Har du ätit fryst gurka någon gång?
   Testa det är som att äta glass.








Håret.

Nu är dax att bleka håret igen, den stora frågan är: blir resultatet utan hår eller blont hår.
det är den stora frågan...

Senaste nytt.

Jag har sökt jobb som skomakarlärling :P vi får se om jag får det, det är ett väldigt udda jobb, jag trodde aldrig att jag skulle söka ett sånt, men finns det inte så mycket annat så är det det man får göra :P bli skomakare! :P


Igår var jag och Emil ut, eller vi satt hemma och söp till halv ett, sen så gick vi ut, och bara man går ut på stan här så kryllar det av folk, i skellefteå så är alla inne på krogen OCH DÄR STANNAR MAN!!  :P jag och emil hade lite otur det var nämnligen så att 2 krogar som vi försökte gå in på hade åldersgräns 21 och 23 sen så träffade emil några bekanta som vi hälsade på lite snabbt och sen gick vi in på news :P 
   Där vi träffade jims kompisar :) vi hade det väldigt trevligt jag hittade en Elle katalog som jag satt och bläddrade i med Peter, han hittade många snygga brudar och när allting stängde så bestämde han sig för att försöka stoppa ner denna katalog i sina tajta stuprörs byxor, vilken syn, det blev mycket skratt och kanske förmycke dricka men är man östersundare så får man göra så, det säger Emil (A)

Från Skellefteå till Östersund

Jag kan väl säga så att allting började 2002.
Jag gör en lista för att underlätta berättelsen..

2002: En kille vid namn Roger skriver till mig på websidorna, denna kille är från Östersund.

2004: Mailen med Roger övergår till timlånga mobilsamtal

2005: Vi träffas, allting går som väntat, vi blir tillsammans, samma år inträffar mitt första besök i östersund:D och jag får träffa många trevliga personer, och genom att bara se på dom kunde jag se hur mer rätt Östersund är för mig än Skellefteå(lilla skellhell staden med alla fördomar). 
   Varje gång jag åker in i Östersund och ser skylten så blir jag över lycklig, inte för att jag ska träffa någon utan för att det går att andas i östersund.

2007: PANG! Jag och Mia är nere för att fira dom som tar studenten, och vem träffar jag inte då? jo min livs jävla kärlek. EMIL LILJEKVIST! Jag fattar ännu mer att Östersund är rätt.

20 Juni 2008: Jag blir förlovad med Emil efter ett år av het kärlek! ;) Emil bor med mig och Mia den sommaren men sen får vi en chans på en jätte fin lägenhet i Östersund så vi tar den. och efter många timmar med bil och mammas panik över släpet så är inte bara jag utan även alla mina saker i Östersund och jag kunde inte vara lyckligare.



Det är historian hit kort och gott.

RSS 2.0