.

jag orkar inte älska
och jag orkar inte hata
och jag orkar inte gråta
och jag orkar inte prata

Nu äre så här

Att jag tar å fortsätter sura över att jag inte ska supa idag och tar å kolalr på
i blueray..

lkhjgfgdsgfhvbkjölökhjhgfgcjvhnjmk,

piukyjtrserdytut7y9706976r8tdeugcjvhbgliyo8ti97r6eu5wt6aqesryfdtgcujhyvbklmk

<3

Jag älskar Glee!

haha

lite stor bild i förra inlägget kanske..:P
men det får bli så:P

Me puss

På nelly.com!
Jag har väntat på skor från dom sen jag var på Nelly high heel event med Linda och nu blev ja less å mejlade dom och då har jag kommit bort tydligen så jag fick 500kr att köpa skor för!! så nu är dom beställda och lite lyx till mina naglar eftersom jag fick pengar över!!!
Hoppas skorna kommer snaaaaart!!!!!!

Storhandlat

så nu hoppas vi att maten räcker till den 13 maj annars är vi dööööööööaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Helt slut

Är jag när jag vaknar eftersom jag drömt så jävla mycket och rört mig. Jag behöver inte ens tänka på ut å motionera eftersom det gör jag när jag sover... tror till och med att jag har liite träningsvärk nu efter alla drömmar...

fet

är jag idag

Sooommar sommar å sol havet och vinden och doft av kaprifol. osv

Härlig dag idag! 17grader i skuggan och inte ett moln på himlen! Har varit och grattat Sofi idag som fyller 30år. Sen fick katterna gå ut i solen ett tag. Sirius mådde som en kung och Pixie blev rädd som en liten mus. Så hon fick gå in lite tidigare än Sirius, då när man kommer in med honom igen så har Pixie sprungit in under sängen, det var alltså verkligen inte trevligt att vara utomhus!
Hoppas att finvädret håller i sig till oktober minst! :D
Sirius och Emil förra sommaren!

Aaaaaaaaaa

Igår blev det inte riiiktigt som man tänkt sig.. X antal för många tequila shots gjorde att kvällen slutade innan krogen och E-type.

Godkväll

Cp ont i en axel, och jag har nyss vaknat eftet att ha somnat efterjobbet eftersom det var min första fullbokade dag på länge:P men det var härligt :)
Nu vill jag kolla på Glee och tycka synd om min axel!

HAHAHAHHAHAHHAHAHA

Skade gjälde för fulla muggar, det är alltså dags för Skellefteå att få banta litegrann nu:P
Grattis till er Cryptosporidium! :D

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förrut

Jag hade en vanlig gympalektion, för att jag gick i nian, och då säger gympaläraren att vi ska springa fram och tillbaka över en äng med en sån här på ryggen!
Jag klarar mig jävligt bra och är en av dom första över ängen men sen på tillbaka vägen får jag förmycket fart när jag ska spring i en liten nedförsbacke så jag flyger ner och tänker "hur i helvete ska jag kunna landa med den här på ryggen" så jag landar typ på sidan men tar mig snabbt upp igen med kossan fortfarande på ryggen. Väl färdig med uppgiften är såklart alla jätte trötta och andfådda men jag känner att det där var ju inte alls jobbigt och varför andfådd?
Detta fick mig att vilja ut och springa idag när jag vaknade, men jag har ångrat mig eftersom jag vet att jag kommer bli jävligt andfådd och det kommer vara svinjobbigt och det kommer göra sådär ont i halsen eftersom det inte är jätte varmt ute. Kanske imorrn....

JAG KAN SPELA THE SIMS 3

PÅ MIN DATOR NU JAG ÄR GLAD

Leva

Finns det någon som vill skapa ett nytt land med mig på någon oupptäckt ö någonstans??
Jag är så himla trött på allting nu, att inte kunna leva utan sakerna man gör gör man bara för att hålla sig vid liv. När börjar livet egentligen eller är this it? Finns det någon där ute som vill göra detta med mig eller skänka mig en miljon kr eller mer?
Hör av er isf!

åååå

vad skönt det är att äntligen få komma hem från jobbet! blev en lång dag, men mycket nöjda kunder så det är värt att jobba längre då :) nu blir det till att äta första måltiden för idag sen får jag nog gå och lägga mig om jag får av mig strumporna som har strypt mina fotleder dom senaste timmarna.
Vissa sover konstigare än andra... tror att pixie har sett förmycket på hur husse sover !

Godmorgon!!

Eller goddag kanske man säger. Idag blev jag väkt av världens goaste å gladaste kille! Sirius hade nämnligen äntligen tappat sin dåliga huggtand som varit lös länge. Så nu kan man gosa med honom hur man vill utan att råka röra den lösa tanden och han behöver inte bli irriterad när han tvättar sig:D Så nu är vi alla glada :)
Sirres tand bredvid mitt finger. Det är en stor tand för att sitta i en så liten kisse :) Och jag har vårens snyggaste nagellack :)

Hello

Jahaaaaaaaaaaaaaaaaa idag fastän man är lite förkyldningsklen så klev man upp innan nio och for å storhandlade på willys, herre gud jag som trodde jag skulle chilla idag:P

Lördags

Bild på mig och födelsedagsbarnet! Redo för krogen! :)

bajs

Korv.

Godmorgon!!

Nästan iaf.. blev lite fest igår. jag började göra  mig klar vid 14tiden sen så var jag hos johanna vid 17 tiden och jag kom hem 07.00. Jag är ganska trött därav att d inte blev nå inlägg igår. Men jag tar ju mitt straff idag iaf. Nu ska jag å emil kolla på film och äta rå potatis.

Okej

Syrran avslöjade mig så som straff togs en bild på mig med min braiga webcam i "dagens outfit"!
Njut..

Idag fyller

Min "jobbarkompis" halvfemti! vad säger vi om det??

GRATTIIIIISSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Fel hårfärg på både mig å johanna men denna bild får duga iaf! :D

jippiii

När det för engångskull går superbra att spela thesims medievil utan att datorn dör så drar emil ut min sladd av misstag och jag har inte sparat på en och en halv timma!!! Tack älskling idag älskar jag dig mer än någonsin!!

Sol

Suuuper härligt väder idag, synd bara att man jobbat hela dagen :P

Hej hej

Har inte skrivit på nån ett tag nu men jag har varit för upptagen att se alla 45 avsnitt av skilda världar som finns just nu, jag får vänta tills 25e maj för då kommer nästa säsong! fan vad jag längtar. har kollat dygnet runt:P
Men helgen vad najs iaf fick 2 omgångar av min favoritpaj det var vääldigt najs tack syrran!!!!
Nu blir det till att återgå till det vanliga livet å inte skilda världar livet:P
Imorrn blire jobb:D

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL :D

Ett försök till dagens outfit! :D



RSS 2.0