BTW jag fixade ju Linnéas hår igår!





Det synns inte så jätte bra men det är blått OCH grönt :P

bakdag

Idag äre den officiella bakisdagen. Var på fest hos markus igår, sen krogen. Har inte varit ut på vääldigt länge så det var kul. Synd bara att varje gång jag ska festa är det bara så jävla impulsivt... Nu får man peppa inför valborgs helt enkelt! Ha det bra!

hellooooo




Hej okej jag har inte skrivit eller tränat, jag har haft gallstensanfall sen i måndas ungefär....
Men jag är på benen och äter riktig mat och kräks inte.
Imorrn äre tvättdag. Ska bli intressant å få in det i garderoben sen.. Jag rensade garderoben förra veckan och trodde jag hade slängt eller gett bort typ allt, utan att hitta några av mina favokläder.. då visar det sig att min kära fästman har dom i sin garderob! Och det var inte lite kläder heller den jävla tjuven så nu är min garderob full + att jag har en halv ikea påse med tvätt. Hur fan ska det här gå till?!

Imorn blire till å fixa Linnéas hår igen, d blåa och d gröna har gått ur. Och nästa vecka får jag fixa mitt!! Johanna ska hjälpa mig :D

Btw så var jag på fest förra lördagen å då passade jag på att trycka igenom mitt gamla hål i näsan :) i'm so happy :D

Vanliga 21-åringar är ute å festar jag är hemma och gör situps??

Jag är tragist och utan liv. Men nu är lägenheten snart vår iaf. Får hoppas att besiktiningen går bra bara. Btw, idag är det en vecka sen någon ringde eller smsade mig. Detta är ett utmärkt sätt att spara batteri, jag har inte laddat den på mer än en vecka alltså. Gud så miljövänligt av mig (?)

ÄGD





Sådär ja då har man ett eget fint armband :) Men dock inga disneyfigurer... men nu blire till å göra i tusen olika färger så man kan ha hela armen !! :D:D:D

ÅÅÅÅÅÅÅÅ GE MIG NU!!

Okej, här kommer ett till inlägg eftersom jag har varit å kollat lite på Disney Couture smycken så nu är det dags knaske att börja fasta så att man nån gång i livet kan ha råd med dessa...

Här presenterar jag en ring det är från Alice i underlandet. Hattmakarens hatt.

Alice i underlandet igen. Halsband och armband

Halsband och ring, Alice i underlandet


Snövit och de sju dvärgarna armband.


Skönheten och odjuret armband.

Peter pan armband. Think of a wonderful thought, med matchande ring.



GEEE MIG!!! Okej imorrn blire till å gå till Panduro och köpa läderremmar och småtjafs så man kan skapa sig något liknande iaf....

Today

IDag blev det bara en kort men intensiv prommenix. När ni går i uppförsbackar med tempo testa då dra in magen hela vägen. Jag lovar att det tränar magen jag är alldeles öm!

Soliga dagen i ära så lägger jag upp en bild på mina älsklingar!




Här är en bild på Sirius när han har joined the darkside!!


Långprommis

Har just kommit hem från en långpromenad på 2 timmar. Den var inte så seriös eftersom jag blir rastlös direkt, så jag och emil har klättrat lite på stenarna nere vid sjön suttit på en brygga och tagit en cigg, sedan sett en drunkningsövning eller vad man ska kalla det. Plockat tussilago :D På hemvägen gick vi förbi videoteket och hyrde saw 6, och sen affären och köpte vårrullar och chips :D Så det blir mys för fulla muggar ikväll :) Ha d bra! pusshej

Sakta men säkert

Börjar jag beté mig som en vanlig människa! Idag gick jag och Emil till Ö&B sen Willys, och storhandlade för en gångskull... Sen så satt jag och sydde fast alla jävla knappar på min älsklingsjacka, men sedan när man äntligen kan ha den utan att se ut som en uteliggare så inser jag att I can't pull it off anymore... Jag är helt enkelt för fet. Dags att göra något åt saken så man kanske kan ha en kort kjol ett par läckra skor och nätisar till den, förhoppningsvis innan sommarn. Det borde gå om jag verkligen ligger i! 1 2 3 nu jävlar smäller det jag har bestämt mig!

Om jag inte skriver ett blogginlägg per dag om vad jag har gjort för att motionera så får ni fan skriva hot- mail till mig eller något så jag fortsätter. Och gå till affären räknas INTE!

Ingen rubrik.

Sitter du oxå och är för trött och dum i huvudet för att äta fastän du suttit hungrig i timmar vid datorn nu??
Har detta hänt den senaste tiden?
Är dina svar ja på ovanstående frågor så GRATTIS! Du är som mig...



Btw så borde alla spana in Linnéa Liljekvist's hår det är awesome. Och det är klart att d e det, för det är ju jag som har fixat det, nu har den unga bruden vitt hår med neon blå och petrol grönt. Skit coolt, är lite avis själv..
Just nu så längtar jag tills jag ska få fixa håret på min lillaste lillasyrra, hoppas att hon har någon cool idé, är verkligen svinkul att få göra förändringar. Vill du oxå ha crazy colors?? hör av dig jag gör hela ditt hår knallgult som Lady Gaga(som förövrigt är den coolaste bruden i världen!) eller någon annan cool färg jag gör det gäääärna behöver verkligen sätta lite färg på tillvaron..

På tal om Lady Gaga så bara så att alla vet, den dagen jag dör då är det hon ni ska titta på när ni klär er inför min begravning, ingen får komma om den inte liknar henne, och ingen lämnar begravningen förrns alla kan The Ark - It takes a fool to ramain sane. OCH fattar vad den handlar om.




Kan hon bli mer gorgeous?? Det är kanske sådär jag ska göra med all min pant...

Nytt inlägg.

Ja, det var en vecka sen jag skrev nu, men jag har varit i skärvången hos Emils fader. Men mer om det senare...
Jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag väntade på att subway skulle öppna, HA trodde jag ja, jag och emil gick dit klockan sex... MEN då har dom asen inte öppnat för att d e påsk å då ska dom inte öppna förrns 11.00!! WHAT UP?!?!?!?!?!?!
Kan man bli mer förbannad på dom, det är sånna gånger man ska sparka sönder rutan göra sin egen macka och sen lämna en lapp: Tack för maten den var god mitt på bordet stod en ko. Men nej icke kriminel som jag är så gör jag inte sånt, men jag kan meddela att scenen visades i mitt huvud på repeat.

Nog om cp-subway.. skärvången var underbart som vanligt. Fatta att få vara i snöparadiset och bara kolla på film äta dricka och ÅKA SKOTER! Men då kan det ju vara så att man är en fet lat jävel som mig.. då resulterar både skoter ÅKNINGEN och körningen, men mest åkningen, i träningsvärk... ja ett jävla bra sätt att träna på kan man ju tycka, synd att den inte är så effektiv..

Redhead utan sömn...

För er som inte redan har sett så är jag numera rödhårig. Jag tackar en duktig Johanna för hjälpen!
Det blir inget Övik för min del btw. Visst jag kanske känner senare i livet att jag var helt dum i huvet som inte tog jobbet när dom ville ge mig en heltidsanställning....

Jag måste bara säga till alla som tycker att det är jobbigt att jobba: DET ÄR VÄRDELÖST ATT VARA ARBETSLÖS!! Det verkligen suger. Mm jag ska inte klaga eftersom jag inte tog jobbet, men jag har mina anledningar.. Och just nu hoppas jag på att jag bara ska få någon über energi och bara springa runt på tusen ställen i hopp om att få öppna salong med Johanna. Men man kan inte få allt här i värden, även om det skulle behövas...

Och nu en annan fråga, vad gör en arbetslös vaken denna tid??? Hmm ja, det kan nog ingen svara på inte ens jag tyvärr. Men jag kan ju lugna alla med att jag inte har stigit upp nu, nä jag steg upp klockan 01.00, efter ca 3 h sömn. Det är så mycket man behöver när man inte har ett piss att göra på dagarna.
Fast egentligen så har jag massor att göra, det finns tvätt och det finns disk, sånna roliga saker, nu väntar jag mest på att klockan ska bli sex så att subway ska öppna, sen när klockan slagit sju ska jag faktiskt diska.

Förresten så ska jag bättra mig med bloggen nu, för jag har tiden! Men ni kommer nog mest bara få höra hur det går i The Sims 3... Jag avslutar med en bild på ett nytt hår nytt örhänge(som jag fått av älsklingsemil, det är en sax om ni inte ser det) och en ny tröja från Gina Tricot, ASVÄRT! 99spänn :D + att det är min favo modell :)



RSS 2.0