Fucking Sick....

Jävla satans helvete. jaha då är man sjuk.... och jag är för sjuk för att ligga ner för då får jag ingen jävla luft.
Sånna här dagar önskar man att man var liten och fick ligga framför tvn och kolla på disney och andra underbara barnfilmer. MEN självklart så kan inte detta ske eftersom videon är paj. Och jag som fått så många filmer av far :(


Jag har sån tur som har världens finaste kille så jag får kolla på filmer från hans hårdisk istället. Kanske blir lite johan falk. Men då kommer jag väl inte kunna sova ordentligt på flera veckor igen eftersom jag oavbrutet drömmer om Joel Kinnaman som Frank Wagner då. OCH VART ÄR EMIL I DESSA DRÖMMAR?!?!?



HEeeeeeeeeeeeej

Tänkte bara meddela världen(ni som så snällt följer min blogg trots att jag suger på skriva) att jag har världens bästa emil! finns ingen finare, och om någon tänker ens tanken att sno han så dödar jag den.

Aja, idag har jag vart i skolan som vanligt. Men jävla skit kunder som har magsjuka hela tiden, har typ fått tusen avbok så dagen har gått i slowmotion. Nu ska jag mysa med mina älsklingar. hej!

Hej bakisdag!

Igår var det hårförlängingskurs på¨skolan :D sviiin kul.. men ibörjan blev jag lite less för jag har så jävla mycke handsvett så jag kunde inte få keratinwax slingorna att fästa.

Idag är en helig bakisdag eftersom jag var ut i går... så nu måste jag vila!! och emil som inte ens har klivit upp än han får fan fixa maten idag. Jag har matat katterna så då får han mata mig!! Hörs sen!

ååååhhhh

Imorrn så ska Helena hjälpa mig klippa ihop mitt löshår :D:D så då får man äntligen lite längd så man slutar se ut som en dude...
Idag så försov jag mig så jag var tvungen att springa till skolan. Detta resulterade i skavsår och att jag såg ut som en jävla pojkflicka.... baggybyxor och en skjorta som inte är tajt + ostylat hår och inget smink... Jag har inte varit en så vacker syn för alla jag träffat idag, men sånt får man leva med.

Imorrn ska jag fan ha min näst finaste jacka, så jag får känna mig lite snygg iaf!!
Nu blire mys med älsklingen. bye!

Idag är en bra dag

För jag har köpt mig en kniv :D:D:D



Nu vill jag bara ut från skolan. Allt börjar gå på rutin bara.. kom och ge mig roliga frisyrer!!! :D

Ska bli kul på avslutningsdagen med Aurora som modell iaf:)
Men vad händer sen??????????????????????????????????????????????????????



östersund?skellefteå??

Hej.

Imorrn börjar skolan om.
Och imorrn så börjar jag träna mig själv i klassisk balett och modernt. Jag ska bli smal och jag ska bli vig och jag ska bli bra på dansa. Det är väl ett bra nyårslöfte?? :)


Nån som är sugen på att vara min hårmodell??? (A)

RSS 2.0