Frida + Emil = Sant

Idag har jag och emil varit tillsammans i 3 år :P tiden går fort när man har roligt, och allt gick så sakta innan jag träffade min älskade.

Lite bilder...


Min och Emils första midsommar tillsammans :) vårt förhållande 3 dagar gammalt.


Senare samma kväll.. be mig inte förklara bilden för jag fattar ingenting, men jag kan säga att det är inte som det ser ut.. btw observera att jag har en ryggrad!! den är numera överfläskad


Hösten 2007. Jag och Emil väntar på bion. Vi var inte så snygga på den där bilden men vi var inte riktigt redo.


Nyår 2007 blir 2008



2008 i min och Mias lägenhet



2008 och min student.



Midsommar 2009, hittade ingen bild på oss tillsammans:P detta är våran 3e midsommar och 1 år som förlovade :)



Och så idag! :P



2 sekunder senare nyser jag, därav den suddiga bilden...



Visst ser det ut som om Emil verkligen älskar mig?? hans blick säger verkligen att det är äkta kärlek.. haha


Hey little sister :)

Har ju glömt lägga upp bilder på den lillaste lillsyrran, sen jag va i skell och gjorde lite makeover på henne ;)

Förra frisyren...



SEEEEEEEEEEEEEEEEN, en klippning, en färgning, en plockning av bryn, en sminkning senare!! :D






Rock syrran ;)
Snart blire till skell igen så man får fira lite midsommar :) och då blire till å perma mamma:P det är inte som det låter hon är varken fast i 80talet eller en permanenttant:P vi ska göra lite rotpermanent:) spännande och se om man har kvar dom skillsen, var ett tag sen man rullade nu, men det ska nog gå, klarar det nog inte på 20 min, men inte mer än en timma hoppas jag att d ska ta å rulla iaf :)

Btw The Sims Drömjobb är askul förrutom mina tvångstankar att "varva" det:P

sov gott!!

Jag älskar Emil :P

Emil förklarade nyss för mig att vi inte passar bra ihop...
Ingen gillar att städa och bryr sig inte särskilt mycket när de e stökigt. Ingen vill diska, om man har bestämt att man ska tvätta och tvättiden är tidigt på morgonen å man vaknar några min innan så kan en av oss säga vi skiter i det eller? och då håller den andra med diiirekt. Samma gäller disk och städning. Därför kom emil med en super idé! Vi får ha en skål en tallrik en gaffel en kniv och en sked var i skåpen. Alla andra grejer ska vi he i vitrinskåpet. För då måste vi diska eftersom ingen av oss kommer någonsin orka gå till vardagrummet och hämta nya. Det vi egentligen behöver är en slavdrivare som bor gratis hos oss och tvingar oss att städa diska och tvätta. slut :P




Men idag har vi gjort allt det där jobbiga. Så det är skönt... men det krävs att emil vill att jag ska diska och att jag vill att han ska dammsuga för att detta ska ske. Vill inte någon av oss att den andra ska göra något kan vi heller inte göra någonting själv. Allt är så himla lättare när man gör det för någon annan :)

Dreeeeeaam, dream, dream, dream.

Okej, dags att blogga lite.. nu om en dröm jag hade inatt! Jag och Emil gjorde slut :( detta för att han var ihop med den här bruden!

 

Lätt för mig att få honom tillbaka då.. men vem ville vara ihop med mig dåra?? jo typ en av dom hetaste!! Josh Holloway eller "James "Sawyer" Ford", från Lost!!!

Gud va han var snäll! :) Men hur elak var inte Emil då som lämna mig för den där bruden... Jag skulle ha spöat skiten ur henne.

Men nu, snälla mamma säg att han inte är en FMare oxå... då äre ju nått allvarligt fel på mig... jag vågar inte gissa vad nån snygging är nu för det blir ju fel!



RSS 2.0