Skeå och nya skor!!

Hej!!!!!! jag är kär... jag har köpt nya skor!!! :D:D:D:D
Jag är i skellefteå nu iaf..
 

och nu ska ni få se mina nya älsklingar!!!!!!!!



Skeå here i come

På måndag bär det av till skellefteå, och på tisdag ska jag till ume och shoppa med syster. PÅ onsdag är det nyårs!! wiiiioo

sen ska jag stanna någon tag till så att jag hinner träffa lite folk, om det är någon som vill träffas?
har iaf bestämt att jag ska stanna tills mia kommer så vi kan ses :D


ses i skellefteå!

Julafton igår = juldagen idag.

Ikväll ska emils syskon ut och festa :) så jag ska fixa sofis hår, jag vet inte är vad jag ska göra för nått så jag ska kolla på lite bilder nu. Sen får vi se om jag och emil följer med Jim och Zeineb på en fest.
Känns som om det var år sen jag festade :P

iaf  igår var det väldigt trevligt och god mat. Jag testade wii för första gången och jag kan ju säga till er kära läsare som inte har testat och är som mig, det vill säga både höger och vänsterhänt. Spela med höger även om det känns fel..

Nu längtar jag till nyårs afton!!!!  sen till min födelsedag :)

hörs snart!
/ Frida


Firande :D

Om en månad är det 20:e januari, månaden efter det 20:e februari SEN MÅNADEN EFTER DET DEN 20:E FYLLER JAG 20!!!!!!!!!!!! 



Idag har jag och Emil(älsk) varit förlovade i ett halvt år D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D
OCH varit ihop ett och ett halvt, även nina och ph, grattis :P




Jag och min vackra pojkvän och fästman förra halloween :P
KYSS!








Iaf denna dag har jag firat med en honungsmelon, och emil har tänt ljus :]

Gratis fransfärgning och ansiktsbehandling

Idag fick jag det av sofi :D gratis eftersom hon fortfarande går skola.
Kom just hem ifrån Emils mor, det är där sofi håller till just nu. Det var väldigt mysigt men jag förlorade i femhundra.. och jag menar verkligen förlora, medans dom andra hade 100poäng så låg jag på -65. MEN! När allting var klart så hade jag 25 poäng. grattis till mig. Sofi vann.

Jag har idag insett att jag aldrig mer kommer att stå på en sen. och detta är ingen trevlig upptäckt...

I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you

Så här ser jag ut

Ja så här ser jag ut just nu, fast med blont hår. Kanske dags att banta?
Jag antar att det blev något fel med kameran eftersom håret på denna bild är brunt....


tillbaka på noll.

eftersom jag igår tog ut min pstav så somnade jag när jag kom hem och sov till 19.00.. det förklarar INTE varför jag är vaken nu. Jag la mig direkt efter jag sett idol. men klockan 03.34 så ringer emils mobiljävel. Jag var så himla glad att han kommit hem men nu vet jag inte längre eftersom detta gör mig inte lycklig... och nu så börjar det komma hem folk som har varit ute och partat så det stinker rök och dörren till trapphuset knarrar hela tiden.

Jag mår inte så bra just nu som ni kan förstå!



Men en bra sak! Mia fyller 20 idag :D GRATTIS!!!






Nu antar jag att jag ska fortsätta läsa mina vänners bloggar och vänta på att det är dags för emil att vakna. Sen så ska vi och handla.
Sist så vill jag meddela att jag är skit avis på Nina som får vara "yoga instruktör" på gluggen. Jag skulle behöva det då jag har blivit fet och stel.



SERIÖST JAG TROR ATT DET ÄR NÅN SOM VILL DÖ!

Hur kan detta hända?! VARFÖR?! VARFÖR väljer kinesalice från idol Pinks låt? jag orkar inte mer, vem tillåter henne att förstöra idol finalen??

Om hon inte går under jorden efter den så vet jag inte vad jag gör.


Btw så är jag ensam hemma tills på fredag kväll vilket inte är trevligt då jag ska ta ut min p-stav på fredag morgon och jag vet inte om det är läskigt så jag vill inte vara själv. men någon i detta hem måste ju jobba in pengar, och det fick bli emil. Hans städjobb behövde folk så han är i skärvången nu och myser med katterna och kör skoter. Jag vet inte om det är att kinesalice ska sjunga pink eller att emil får vara i skärvången som är värst just nu...

Nu ska jag spela alla sims 1 spel. har nämnligen laddat ner dom ! :P

Nytt blogginlägg.

Jag var uppe i skeå i helgen för att fira syrran som fyllde arton! :D
Skit kul blev den kvällen. Tråkigt att jag inte hann träffa alla jag ville, men jag fick iaf träffa Nina :)
OCH en bra nyhet är att jag har fått en mobil av mamma :D
Så nu kan man faktiskt ringa till mig utan problem. Och det roligaste var att jag vann mobilen, det var tävling mellan mig och linda, vi skulle spela 3 olika spel på king som mamma valt ut. och den som vann fick välja mobil först :)
I AM A WINNER!!

Vet inte vad mer jag ska skriva, förrutom att vi har många minusgrader och mycket mer snö än skeå :P

Bästa drömmen!

Inatt så var jag med i Project runway och jag gjorde skit fina kläder och jag reste till egypten och designade kläder där och jag var så jävla bra, sen så ska man vakna och upptäcka att man missat en timma av sin tvätt tid. ´Ända dagen som man ska göra någonting så försover man sig..

Imorrn så bär det av till Skeå! Ses där ;)

RSS 2.0